Carnaval De Langewieke

Ieder jaar wordt er op De Langewieke Carnaval gevierd. De Carnavalsvereniging maakt een prachtige wagen, de ouders en kinderen lopen in de optocht mee. De kinderen vieren naast het reguliere Carnaval, ook Carnaval met hun klasgenoten en meesters/juffen op school.

Kleuterfeest

  Ieder jaar als de kinderen van de groepen 3 t/m 8 op schoolreis gaan, hebben de kleutergroepen een: KLEUTERFEEST. Ieder jaar is er een thema, doen de kinderen spelletjes en brengen ze een bezoek aan een extra activiteit.

Vieringen in de kerk

Aan het begin en einde van ieder schooljaar hebben we samen met de kinderen een openings- en slotviering in de kerk. Alle grote Katholieke vieringen, vieren we met de kinderen in…

Blink geïntegreerd presentaties

Op de Langewieke leren kinderen niet alleen door te luisteren naar de lesstof van de leerkracht, maar ook door zelf informatie te zoeken, te verwerken en te presenteren. Blink is de methode die de school hiervoor gebruikt. De onderwerpen worden…

Einde van het schooljaar

In de laatste week van het schooljaar gaan de kinderen kennismaken met hun nieuwe klaslokaal, hebben we een sportdag of vossenjacht en nemen we middels de groep 8 musical afscheid van groep 8.