Overblijven

De overblijfcommissie:

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen op: overblijf@delangewieke.nl , let op, dit mailadres wordt niet voor het aan- of afmelden van het overblijven gebruikt. Hiervoor dient u het aanmeldingsformulier (abonnement) of de rode mappen in de keuken te gebruiken.

Hierbij willen wij ons even voorstellen (vlnr):

Carina, Gina, Veronique, Sabrina, Dinnie, Charlotte, Margieneke en Yvonne. Wij vormen samen de overblijfcommissie op “De Langewieke”. Samen proberen wij er voor te zorgen dat het overblijven zo soepel mogelijk verloopt. Hiervoor plannen wij een aantal vergaderingen per jaar in en twee koffieochtenden  met alle overblijfmoeders over allerlei  zaken die zich voordoen tijdens het overblijven

Om het overblijven verder goed te laten verlopen is er een handboek opgesteld die jaarlijks wordt herzien, indien nodig. Hierin kunt u bijvoorbeeld lezen hoe het overblijven verloopt, wat afspraken zijn tijdens het overblijven, hoe u uw kind op kunt geven etc. Dit handboek is ook te downloaden op de site van “De Langewieke”. Hierbij vindt u ook het opgaveformulier voor het structureel overblijven van uw kind.

Mocht u incidenteel gebruik willen maken van het overblijven, dan kunt u de naam van uw kind bijschrijven in de daarvoor bestemde mappen die in de keuken staan op school. Let op: bovenaan staan de kinderen die wekelijks overblijven en een abonnement hebben. U dient de naam van uw kind op te schrijven onder  ‘opgegeven kinderen die geen abonnement hebben’.

U kunt dan voor 2 betalingsmogelijkheden kiezen:

  • u koopt een strippenkaart bij Hans (de conciërge), waarmee u uw kind 10 keer kan laten overblijven voor €15,-  . Deze strippenkaart blijft op school en wordt afgetekend op het moment dat uw kind overblijft. Deze is kindgebonden  dus ook broertjes en zusjes hebben apart een strippenkaart nodig. De strippenkaart blijft overigens geldig tot uw kind van school gaat.
  • u geeft uw kind voor dat overblijfmoment €2,- mee in het broodbakje.Op de momenten van het overblijven is er altijd iemand van de overblijfcommissie aanwezig. Mocht u vragen of ideeën hebben over het overblijven dan kunt u altijd bij hen terecht of een mail sturen naar de overblijfcommissie(zie het handboek van de overblijf)
  • Voor verdere informatie over het overblijven, kunt u ook op de link  “Handboek Overblijven” klikken. Hierin staat uitgebreid beschreven hoe het overblijven in zijn werk gaat op De Langewieke.
  • Het is de bedoeling dat u zelf uw zoon/dochter bijschrijft op de lijst in de map.

Hier vindt u de overblijfdocumenten 2019-2020:

Aanmeldingsformulier overblijven.

Handboek overblijven