Opening Kinderboekenweek 2018

Woensdag 3-10-2018 was de opening van de jaarlijkse Kinderboekenweek. De kinderen van De Langewieke hebben deze opening o.l.v. juf Nicky met een dans op het nieuwe liedje van Kinderen voor Kinderen gevierd.

Afsluiting Gouden Weken 2018-2019

Donderdag 27-09-2018 was de afsluiting van de Gouden Weken. Tijdens de Gouden Weken gingen de leerlingen en leerkrachten werken aan groepsvorming en maakten ze klassenregels voor het nieuwe schooljaar. Tijdens de afsluiting presenteerden de groepen in de centrale hal, de regels en… Lees meer

We zijn weer begonnen!!

We zijn weer begonnen en wensen alle kinderen en ouders een plezierig schooljaar op De Langewieke toe.   Groetjes team De langewieke.

Schoolreisje 2018

Dit schooljaar zijn de groepen 3 t/m 8 naar Attractiepark Hellendoorn geweest. De kleuters hadden hun kleuterfeest in het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten. Zie het fotoalbum voor de foto's hiervan.

Koningsspelen 2018

Vrijdag 20 april waren de koningsspelen op De Langewieke. Alle kinderen gingen werden in groepjes ingedeeld, waarna ze allerlei spelletjes binnen de school konden spelen. Veel ouders hebben hierbij geholpen. Voor een impressie van deze ochtend komt er een fotoalbum op… Lees meer