Nieuwe ouders

Beste ouders en of verzorgers,

Fijn dat u belangstelling voor ‘De Langewieke’ heeft.¬† Het zou prachtig zijn als uw kind in de toekomst bij ons op school zou komen. Om u wat wegwijs te maken binnen onze organisatie/ school hebben wij deze pagina speciaal voor u ‘als nieuwe ouder’ gemaakt.

Deze website is geheel vernieuwd en kan u een breder beeld geven van onze school. Alle documenten die handig zijn voor u staan onder ‘downloads’. Een samenvatting van de inhoudelijke informatie over de school en ons onderwijs kunt u terugvinden onder het menu¬† ‘school’.

Wij hebben een schooltas met informatie die wij graag bij u langs komen brengen. In deze tas zitten de schoolgids, het informatieboekje, een begeleidende brief, een petje en een mooie sticker. Deze documenten kunt u ook vinden op de pagina: Downloads.

Een aantal weken nadat we u de informatie hebben gebracht, nemen we contact met u op; om een afspraak te maken voor een rondleiding door de school. Wij zullen u dan vertellen op welke manieren wij ons onderwijs aanbieden en hoe onze inrichting, gebouw en materialen hierop aansluiten. Uiteraard mag u vragen stellen over eventuele onduidelijkheden uit de informatie die u van ons heeft gekregen. Heeft u interesse of zoekt u direct contact, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dat zo spoedig mogelijk contact met u op.

We horen graag van u.

Met vriendelijke groet namens het team van: ‘De Langewieke’, directeur Nicky Wolthuis

Inschrijfformulier
reCAPTCHA